15 april, 2019 - 20 mei, 2019 16:18 LAB-1

What a pleasure it is to meet certain characters in the movies, and what a relief not to know them in real life. – The New Yorker

Moondog (Matthew McConaughey) is een succesvolle dichter die zijn leven volgens zijn eigen regels leeft. Samen met zijn rijke vrouw (Isla Fisher), zijn verwaande agent (Jonah Hill) en zijn beste vriend (Snoop Dogg) is het leven één groot feest vol drugs en drank. Moondog is de rockster onder de dichters, ook al heeft hij de laatste jaren niet veel op papier gezet. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij zich echter herpakken en zich richten op zijn grote talent: schrijven. Maar dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan wanneer het merendeel van je dagen in het teken staan van drank, drugs en vrouwen. The Beach Bum is een bruisende, originele komedie geregisseerd door Harmony Korine, de maker van onder meer Springbreakers en Gummo. Bijgestaan door een sterrencast, brengt Korine een liefdesverklaring aan stoner comedies en aan de schoonheid van het leven.

THE BEACH BUM follows the hilarious misadventures of Moondog (Matthew McConaughey), a rebellious rogue who always lives life by his own rules. Co-starring Snoop Dog, Zac Efron, and Isla Fisher, THE BEACH BUM is a refreshingly original and subversive new comedy from director Harmony Korine (Kids, Spring Breakers).

Prices:
Normal: 9 euro
Students: 7 euro (use coupon code on checkout: student)
Administration cost: 0.29 cent

Ticket Type Price Cart