6 juni, 2019 20:30 - 22:00

Van Moll Movie Night

Eenmalige vertoningen van bijzondere, zorgvuldig uitgekozen films. Films die je gezien moet hebben. Samen met anderen en een heerlijk Van Moll biertje. Georganiseerd door Van Moll Craft Beer.

Tickets 10 euro (bier niet inbegrepen)

Voor de derde Van Moll Movie Night heeft van Moll een pareltje uitgezocht: Wild Tales. Deze film bestaat uit 6 korte verhalen die laten zien dat op het oog nette mensen in situaties terecht kunnen komen die op zijn zachtst gezegd nogal escaleren. Tot welke extremen bijvoorbeeld ruzie op de snelweg, argwaan op een bruiloftsfeest of zoiets simpels als foutparkeren kan leiden laten de verhalen op heerlijk humoristische wijze zien. �Je zit in deze achtbaanrit vanaf de opening op het puntje van je stoel om uit te vinden waar het volgende gedeelte je nu weer heen zal slepen. �En als je denkt dat het niet gekker kan, gaan de makers toch net dat ene stapje verder. Wild Tales!

Bij dit zwartgallig humoristische meesterwerkje heeft van Moll als bijpassend bier BLACK METAL MANITA uitgezocht, Van Molls heerlijke black IPA.

De avond wordt kort ingeleid door Erwin van Moll van, inderdaad, de eigenaar van Van Moll Craft Beer.

Ticket Type Price Cart
Van Moll Movie Night: Wild Tales - Donderdag 6 Juni 20:30 10.29

Buy ticket