Een bejubelde, bedwelmende en overweldigende film waarin een dansrepetitie volledig uit de hand loopt; decadent, sexy en uitzinnig.

Een groep virtuoze dansers verzamelt zich in een afgelegen schoolgebouw om te repeteren. Ze zijn op tournee in de VS. Het is de jaren ’90. De repetitie is een fenomenale en onvergetelijke dans-performance, die overloopt in een feestje om hun aanstaande succes te vieren.

De energie is hoog, de dansers zijn opgewonden en het duurt wel even voordat ze door hebben dat er LSD in de Sangria zit. Vanaf dan loopt het totaal en compleet uit de hand. Alle stadia als in Dante’s hel worden doorlopen, met een sensuele, filmische energie zoals alleen Noé die kan creëren. Dit alles ondersteund door een fantastische soundtrack (Daft Punk, Aphex Twin).

Climax was een van de meest besproken en bejubelde films op het filmfestival Cannes en won de hoofdprijs in de Quinzaine des Réalisateurs. Regisseur Gaspar Noé (Irréversible) overtreft zichzelf en maakte een film die alles wat je de afgelopen jaren zag in zijn schaduw stelt.

Climax is terug in LAB-1!

⭐️ Normal Ticket: €7,50 ⭐️

⭐️ 4 Friends Group Ticket: €26,00⭐️

(English subtitles are included!)

Tijden worden binnenkort bekend.
Datum Starttijd Eindtijd Zaal Tickets