Halloweenavond, 2020… de nacht dat ons theater transformeert in een authentieke grindhouse cinema tijdens het Underground Horror Film Festival van David DMP Moore. Een unieke ervaring met horrorfilms, vintage trailershows en originele grindhouse previews. Schrap je plannen want dit is een avond zoals je nog nooit hebt meegemaakt, een echte late night double feature picture show voor en door doorgewinterde horrorfans. Één avond op Zaterdag 31 oktober. Niet voor gevoelige ogen...

Tijdschema:

20.00 - 22.00 Night of the Living Dead incl voor-na programma

22.00 - 24.00 Zombie Holocaust incl voor-na programma


HOOFDPROGRAMMA:

NIGHT OF THE LIVING DEAD (1968)

De allereerste en misschien wel de allerbeste zombiefilm ooit gemaakt. Wanneer de doden herrijzen vindt een groepje Amerikanen zich opgesloten in een verlaten huis, met alleen een zelfgemaakte barricade tussen hen en de hordes ondoden. Dit is een absolute must-see voor filmliefhebbers en horror-fans.

1u36m

Taal: ENGELS | Ondertiteling: NEDERLANDS


ZOMBIE HOLOCAUST (1980)

Een antropoloog en een arts komen terecht op een mysterieus eiland. Wat ze niet weten is wat in de jungle loert: zombies, kannibalen, gestoorde wetenschappers en meer… niks is te gek voor dit krankzinnige pulp-horror juweeltje van Italiaanse bodem.

1u24m

Taal: ENGELS | Ondertiteling: NEDERLANDS


EN VERDER:

Trailers van obscure parels uit de geschiedenis van de horror, exploitation en B-films. Previews en pauze-materiaal uit de cultuur van drive-ins en grindhouses. En een onovertroffen enthousiaste sfeer, voor en door filmliefhebbers van de macabere tendens.   

Datum Starttijd Eindtijd Zaal Tickets
31 oktober 20:00 00:00 Cinema 4