In Idiot Prayer – Nick Cave Alone at Alexandra Palace zien we Nick Cave alleen achter de piano, spelend zonder opsmuk in een lege concertzaal.

De setlist varieert van vroege Bad Seeds en Grinderman nummers tot werk van het meest recente Nick Cave & the Bad Seeds album Ghosteen. Verwacht akoestische uitvoeringen van Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues en Girl in Amber, in de stille grandeur van het Alexandra Palace.

Op 28 november, 2 december, 4 en 6 december te zien in LAB-1 als uitgebreide bioscoopversie, inclusief vier nog niet eerder uitgebrachte opnames. Gefilmd door de bekroonde cameraregisseur Robbie Ryan (The Favourite, Marriage Story, American Honey) in de prachtige West Hall van Alexandra Palace, Londen. De montage is van de hand van Nick Emerson (Lady Macbeth, Emma, Greta). De muziek werd opgenomen door Dom Monks.

Als reactie op de beperkingen en isolatie werd Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace in juni 2020 opgenomen, toen het Verenigd Koninkrijk langzaam uit de lockdown kwam, Het is een muziekfilm als ode en blijvende herinnering aan deze vreemde en onzekere tijden.

⭐️ Nationale Bioscoopbon accepteren wij bij de kassa⭐️

Datum Starttijd Eindtijd Zaal Tickets
4 december 21:30 23:13 Cinema 1 (Balkon)
6 december 14:15 15:58 Cinema 1 (Balkon)
12 december 18:30 20:13 Cinema 1 (Balkon)
13 december 14:15 15:58 Cinema 1 (Balkon)