LAB-1 en kattencafé De Kater presenteren Poeslief - het Kerstweekend!

Op 26 & 27 december organiseren wij 2 gezellige middagen voor jong en oud met fijne poezenactiviteiten en de film Poeslief de Kersteditie!

Vanaf 14.00 kun je kennismaken met de lieve poezen van De Kater, die rondzwerven bij onze bioscoopzaal. Geniet van de kattencupcakes die speciaal zijn gemaakt door Simone, initiatiefneemster van De Kater. Ook kun je kleuren, jezelf laten schminken als een kat... of... 1 van de felbegeerde Abatutu mokken winnen. Voor de mamma's en papa's is er uiteraard lekkere koffie en thee.

Dan neem je plaats in onze bioscoopzaal bij Poeslief: de Kersteditie! Nederlands bekendste kat Abatutu heeft weer alle kattenbaasjes van Nederland opgeroepen om hun leukste, gekste of grappigste kattenkerstflmpjes in te sturen. Uit alle inzendingen heeft een deskundige jury de meest originele, grappige of aandoenlijke filmpjes geselecteerd. Vanzelfsprekend van deskundig commentaar voorzien door Abatutu. Abatutu heeft in de film de stem van Nicolette Kluijver, groot kattenliefhebber.

Kom je ook?

Een deel van de opbrengst van deze middag gaat naar kattencafé De Kater, daarmee steun je ook het eerste echte kattencafé van Eindhoven!

TICKETS:

⭐️ €6,00 (Kinderen) ⭐️

⭐️ €7,50 (TIENERS, STUDENTEN, CJP/65+) ⭐️

⭐️ €9,50 (NORMAAL) ⭐️

Datum Starttijd Eindtijd Zaal Tickets
26 december 14:00 16:00 Cinema 5
27 december 14:00 16:00 Cinema 5