Van Moll Movie Night is een nieuwe maandelijkse filmavond georganiseerd door Van Moll bij en in samenwerking met Lab-1, de nieuwe Eindhovense culturele broedplaats. Die ook nog eens recht tegenover de van Moll brewpub zit.

Elke maand kan je op deze avond (eenmalig!) een met zorg door het van Moll team uitgekozen film zien. Films waar zij dolenthousiast over zijn en die ze graag met jullie willen delen. Bijzondere films. Fantasievolle films. Spannende films. Maar vooral ook films die de het waard zijn om samen met een volle zaal mensen te kijken. Want da’s tenslotte toch een heel andere ervaring dan thuis op de tv of laptop!

Bij elke film wordt speciaal door van Moll ook een bijpassend Van Moll bier geserveerd.

De eerste film is Thelma van de Noorse regisseur Joachim Trier. Thelma is een coming-of-age drama over de ontluikende vriendschap en liefde tussen de streng religieuze Thelma (prachtig gespeeld door nieuwkomer Eili Harboe) en feestbeest Anja (Kaya Wilkins). Een intieme film…..maar ook een die ook bol staat van de sensualiteit, telepathie, horrorelementen, erotiek, paranormale werkelijkheden en prachtige special effects.

Bij deze Noorse thriller heeft van Moll als bier Inspector Norse uitgezocht, Van Molls samenwerking met de Noorse brouwerij Haandbryggeriet.
Inspector Norse is op fles verkrijgbaar tijdens deze eerste Van Moll Movie Night (niet inbegrepen in de ticketprijs)

Ticket Type Price Cart
Van Moll Movie Night: Thelma 10.29

Buy ticket